Promosi buku ‘Mutiara Wahyu’

Published September 26, 2010 by Menikmati Takdir Langit

Kulit buku

Saya ingin mengambil kesempatan di sini untuk mempromosikan sebuah buku baru di pasaran nukilan sulung adinda saya Ustaz Mohd.Syauqi. Buku bertajuk ‘Mutiara Wahyu’ adalah buah tangan beliau untuk umat ini. Buku ini berharga RM10.00 dan sesiapa yang berminat  untuk mendapatkan buku tersebut bolehlah berhubung dengan saya terus melalui emel shahnazku@yahoo.com.

Kulit belakang

Sedikit sinopsis mengenai buku ini, ianya dipersembahkan untuk bacaan dan memenuhi kefahaman orang awam yang mungkin sibuk untuk memahami ayat-ayat Al-Quran secara mendalam. Tiada masa untuk menelusuri tafsir secara terperinci, buku ini mempersembahkan ‘gist’ atau perincian penting di dalam Al-Quran yang boleh dikutip dan diamalkan. Tahniah kepada adinda kerana usaha pertama membuahkan hasil dan mudah-mudahan ada lagi karya yang akan dihasilkan pada masa yang akan datang. Semoga ilmu yang ada dalam buku ini akan memberi manfaat kepada mereka yang membacanya.

Kepada mereka yang ingin mengenali penulis dengan lebih lanjut  bolehlah mengikuti kuliah di atas yang mungkin akan membincangkan serba sedikit kupasan mengenai buku berkenaan .

Abu Wafi, Putrajaya

2 comments on “Promosi buku ‘Mutiara Wahyu’

 • Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: